test d'antígens supervisat

A Farmàcia Espí oferim tests d’antígens amb certificat clínic, una opció per si has d’anar de vacances tot i que cal recordar que no serveix per accedir al certificat Covid de la UE, però sí per viatjar als països on no és necessari aquest requisit.

Amb el test d’antígens supervisat s’obté un certificat clínic que es registra a La Meva Salut. Aquest certificat no serveix per obtenir el   certificat Covid de la Unió Europea, però pot servir per viatjar a països on no es demani el certificat europeu. Per això Aina Surroca, secretària del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, recomana comprovar els requisists en cada cas.

«És útil per a gent que vol tenir una certa mobilitat,i que vol tenir el resultat a La Meva Salut, tot i que és important que comprovin que per a la mobilitat que volen fer en tenen prou amb aquest informe clínic o si els demanen un certificat europeu, o un altre tipus de documentació com les PCR, que no les podem fer a la farmàcia.»

Per viatjar amb el certificat Covid de la UE calen anàlisis clíniques que s’han de fer en laboratoris homologats, on aquests dies d’estiu i de vacances també han notat una pujada en la demanda d’aquestes proves, i s’hi han format cues fins i tot en diumenge.

Per a què és útil el certificat clínic?

D’altra banda, el professionals de la salut recorden que els autostests no tenen ni la fiabilitat ni la validesa de les PCR. Tot i això, per a moltes  persones que aquests dies es mouran pel territori o es retrobaran amb la família, aquesta prova és una bona opció per anar tranquil.

Autotest, fer-lo a casa o a la farmàcia?

L’autotest d’antígens es pot comprar a la farmàcia i fer-lo a casa o es pot fer sota la supervisió del farmacèutic. Qui se’l fa a casa només ha de comunicar el resultat al seu centre d’atenció primària si és positiu, però els supervisats a la farmàcia es registren tots al web La Meva Salut. En cas de resultat negatiu, els usuaris rebenun certificat clínic.

A Farmàcia Espí fem els test supervisats però és necessari demanar cita prèvia:

telèfon: 93 735 95 45
email de contacte: web@farmaciaespi.com
whatsapp: 606 560 375

Farmàcia Ortopèdia Espí

La nostra oficina de farmàcia ofereix un servei de salut integral. Comptem amb un equip multidisciplinari, dinàmic, experimentat, format en diferents camps de la sanitat i en constant actualització realitzant formació continuada.