PICADES DE MEDUSA

Recentment, han aparegut diversos productes cosmètics nous de la marca Repavar compostos principalment per metaglicans.

Què són els metaglicans?

Els metaglicans de Repavar són activadors de la formació de proteoglicans que actuen directament sobre l’origen de l’envelliment. Retornen a la pell les seves propietats mecàniques, reforcen la seva funció estructural i lluitan contra els signes de l’edat.

Com actuen?

Activen els proteoglicans fonamentals per al benestar de la dermis afavorint la unió de l’àcid hialurònic i l’elastina.
També reactiva i organitza la formació del col·lagen donant fermesa i lluminositat al rostre.

Per a quin tipus de pells estan indicats?

Aquests productes a base de metaglicans estan formulats per a tot tipus de pells (per a pells més joves o bé pells madures, seques o grasses) per a aplicació tant de dia com de nit, alguns fins i tot vénen potenciats amb vitamina C pura 5,5% (un gran antioxidant) i amb oli de rosa de mosqueta (un bon regenerador cel·lular).

En què presentacions podem trobar els metagicanos de Repavar?

En ampolles antiedat i en butllofes flaix, aquestes últimes tenen un efecte il·luminador instantani. Totes elles han estat dermatològicament testades i són hipoal·lergèniques. A més, totes les ampolles antiedat estan formulades sense propilenglicol per a evitar irritacions.

En Farmacia Espí comptem amb un equip multidisciplinari que ens permet assessorar, informar i ajudar al pacient amb amabilitat i eficàcia, tant en les tasques que ens són pròpies com a especialistes del medicament, com en tots els temes relacionats amb la promoció de la salut i la prevenció de la malaltia.

Metaglicans de REPAVAR